Postanowienia ogólne

Administratorem Bezpieczeństwa Informacji i Administratorem Danych Osobowych jest firma Margot P.P.H.U. Marek Majewski. Zgodnie z wymogami polskiego prawa, zbiór przetwarzanych danych osobowych został zarejestrowany u Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych (w skrócie GIODO).

W celu zapewnienia poufności danych osobowych została wdrożona Polityka Bezpieczeństwa Informacji oraz Instrukcja Zarządzania Systemem Informatycznym.

Margot P.P.H.U. Marek Majewski zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w Polityce Prywatności. Każdego klienta i użytkownika serwisów należących do Margot P.P.H.U. Marek Majewski obowiązuje aktualna Polityka Prywatności znajdująca się na stronie http://dodatkislubne.com.pl/polityka-prywatnosci/

Jakiekolwiek wprowadzane zmiany nie wpływają na podstawową zasadę: Margot P.P.H.U. Marek Majewski nie sprzedaje i nie udostępnia osobom trzecim danych personalnych czy adresowych klientów/ użytkowników / subskrybentów swoich serwisów i czasopism.

Jeśli nie zgadzasz się z Polityką Prywatności, proszę nie odwiedzać serwisów, nie nabywać produktów i usług oferowanych przez Margot P.P.H.U. Marek Majewski

Dane Osobowe

W czasie korzystania z serwisów należących do Margot P.P.H.U. Marek Majewski możesz zostać poproszony o podanie niektórych swoich danych osobowych poprzez wypełnienie formularza lub w inny sposób. Dane, o które będziesz proszony, to w większości przypadków imię i adres e-mail. W przypadku formularzy zamówień będziesz proszony o podanie pełnych danych potrzebnych do wystawienia faktury VAT.

Wymagamy tylko tych danych, które są niezbędne do działania serwisu. Niepodanie wymaganych danych zablokuje czynność, którą te dane dotyczyły.

Zamawianie usług i produktów

Zamawianie usług i produktów oferowanych przez Margot P.P.H.U. Marek Majewski wymaga podania w odpowiednim formularzu pełniejszych danych adresowych. Pola obowiązkowe są oznaczone.

W przypadku płatności internetowych obsługę klienta przejmuje operator płatności – Margot P.P.H.U. Marek Majewski – w zależności od tego jakiego operatora płatności wybierze klient. W tym przypadku tylko operator płatności zna i jest odpowiedzialny za dane podane w jego formularzach. Formularze operatorów płatności znajdują się na ich serwerach i są szyfrowane odpowiednimi technologiami gwarantującymi bezpieczne przeprowadzanie transakcji.

Niezapowiedziane Wiadomości

Margot P.P.H.U. Marek Majewski zastrzega sobie prawo do wysyłania niezapowiedzianych wiadomości osobom, których dane kontaktowe posiada i które zgodziły się z Polityką Prywatności.

Pod pojęciem niezapowiedzianych wiadomości Margot P.P.H.U. Marek Majewski rozumie informacje odnoszące się bezpośrednio do jego serwisów, czasopism, usług i produktów (np. zmiany, wewnętrzne promocje), niekomercyjne listy (np. życzenia, komentarze osobiste itp.) oraz informacje komercyjne, których rozsyłka została zaakceptowana przez klientów Margot P.P.H.U. Marek Majewski Podmioty zlecające komercyjne mailingi nie mają wglądu w dane kontaktowe osób znajdujących się na listach adresowych należących do Margot P.P.H.U. Marek Majewski Informacje komercyjne są filtrowane w stopniu w jakim jest to możliwe, ograniczana jest ich objętość i wysyłane są sporadycznie.

Jawne Dane Osobowe

Dane osobowe podane na serwisach należących do Margot P.P.H.U. Marek Majewski przy okazji wysyłania komentarzy do artykułów, odpowiedzi na forum itp. są dostępne dla wszystkich odwiedzających strony zawierające te dane. Margot P.P.H.U. Marek Majewski nie ma możliwości zabezpieczenia Was przed osobami prywatnymi lub firmami, które te dane wykorzystają do przesłania Wam nieokreślonych informacji. Dlatego dane te nie podlegają Polityce Prywatności.

Inne formularze

Formularze znajdujące się gościnnie na serwisach należących do Margot P.P.H.U. Marek Majewski dotyczące usług, produktów, serwisów i czasopism nieobsługiwanych przez Margot P.P.H.U. Marek Majewski nie podlegają Polityce Prywatności.

Cookies (Ciasteczka)

Niektóre obszary serwisów należących do Margot P.P.H.U. Marek Majewski mogą wykorzystywać cookies, czyli małe pliki tekstowe wysyłane do komputera internauty identyfikujące go w sposób potrzebny do uproszczenia lub umorzenia danej operacji.

Cookies są nieszkodliwe ani dla komputera ani dla jego użytkownika i jego danych.

Warunkiem działania cookies jest ich akceptacja przez przeglądarkę i nie usuwanie ich z dysku.

Margot P.P.H.U. Marek Majewski zachęca do zapoznania się z informacjami dotyczącymi cookies w słowniku pojęć informatycznych.

Powrót do OFERTY